City-norge.no

Eksklusive klokker for ham og henne

Eksklusive klokker for ham og henne

Eksklusive klokker for ham og henne

Klokker er ikke bare funksjonelle, men også et lekkert tilbehør til ditt antrekk. Med den riktige klokken kan du løfte antrekket ditt og sette prikken over i-en. En klokke skal være behagelig på armen og behagelig for øyet. Med den rette klokken på armen har du et smykke å være stolt av.

 

Tøffe klokker for barske menn
Klokker trenger ikke føles jålete selv om de er eksklusive. Kraftige armbåndsur med metallenke og den rette tyngden føles bra på armen, og er like fint til en hverdagskjorte som til en dress. Analoge urskiver gir klokken et mer klassisk preg, og kombinert med en skinnreim har du et allsidig ur. Kjøper du en klokke fra en kjent produsent har du gjerne en klokke du kan ha i mange år. Med en klassisk klokke er du sikker på å ha noe som ikke går raskt av moten.

 

Tilbehør for den elegante
Klokker for kvinner kommer i alle mulige utforminger. Med en klokke som har en tynn og utsmykket lenke trenger du ikke å bruke armbånd. Kjøp en klokke som matcher øredobbene eller halskjedet ditt, og bruk det som et sett for en mer diskret look. Ønsker du en elegant og klassisk klokke kan du gjerne gå for en liten analog urskive og en tynn skinnrem. Da har du en klokke for livet. Slites skinnremmen ut kan den byttes. Kvinneklokker kommer også med metallenke, og velger du den varianten kan du gjerne gå for en oversized variant for en tøffere look.

Thinking young men.

 

Eksklusive klokker på nett
Liker du å handle hjemmefra eller i kaffepausen på kontoret er Internett et bra sted å lete etter drømmeklokken. Hos Uniwatches bestiller du enkelt online klokker som leveres hjem på døren. Med et stort utvalg og kjente merkevarer finner du lett den rette klokken for deg. Ønsker du deg en klokke som varer kan det være lurt å passe på at den passer din hverdag. Er du typen som glemmer å ta av deg klokken når du går i dusjen er det viktig å passe på at den er vanntett, noe du lett finner ut når du handler på nett.

 

Sporty klokker med elegant design
Trening er en viktig del av manges fritid. Det er ikke noe i veien for å bruke klokke under trening så lenge du kjøper en klokke som er solid og passer din aktivitet. Er dykking en av dine fritidsinteresser må du passe på at klokken din tåler trykket under vann. Selv om du kjøper en klokke for dykking betyr ikke dette at du ikke kan bruke den ellers. Med en kvalitetsklokke med metallenke har du en klokke som passer like fint på kontoret. Klokker med skinnreim holder derimot ikke like godt i saltvann.

 

Del klokkesamlingen med samboeren
Kjøper du unisexklokker med spenne kan du og din partner dele på klokkene. Ønsker du å ha flere klokker enn én kan dere kjøpe armbåndsur sammen. Kvinner kan helt fint bruke litt kraftigere armbåndsur, og boyfriend-stilen har vært in de siste sesongene. Har klokken derimot metallenke er det ikke så lett å få klokken til å passe begges håndledd. Det er kanskje også greit å ha litt mer enn en klokke på deling, for å unngå diskusjoner i siste liten når man skal ut.

 

Finn din nye klokke nå
En klassisk klokke er en investering, og ikke et kjøp du kommer til å angre på. Klokker går aldri av moten, og med en eksklusiv klokke slår du ikke feil. Et kvalitetsur er et armbåndsur du kan ha for livet.