City-norge.no

For deg som planlegger Norgesferie

For deg som planlegger Norgesferie

For deg som planlegger Norgesferie

Planlegger du Norgesferie i år? Uansett om du skal legge ut på en lengre biltur i landet vårt, eller om du bare blir hjemme i år – her har vi noen gode tips til deg og din ferie.

Skal du på biltur?

I år er det nok mange som skal på biltur i Norge, da det er vanskelig å legge ferien til utlandet i sommer. Heldigvis har Norge ekstremt mye å by på, uansett om det blir en tur nord, sør, øst eller vest. Men det er viktig å sikre at bilen er i god stand, og du burde derfor ta den en tur innom ditt lokale verksted før du drar. Du bør også sikre deg bilinnredninger som du trenger før du drar. Kanskje du til og med planlegger en tur i en bobil, og da er dette spesielt viktig. Husk å velge interiør som passer din smak, og det behovet du og din familie har på turen.

Skal du ha hjemmeferie?

Det er mange som også bare blir hjemme i år, og heldigvis kan Visit Norway gi deg mange gode tips for hjemmeferien. Du bør uansett tenke over hva du trenger og har lyst til å gjøre, og sikre deg at dere lager en plan som passer for alle i familien. Kanskje det f.eks. er noen som er mer glad i å bade enn andre, og noen som liker kulturarrangementer bedre enn shopping? Hvis dere har dette problemet i din familie, er det viktig at dere inngår noen kompromisser – slik at alle blir fornøyd. Norge har uansett noe å by på for dere alle!

Husk å dele ferieminnene dine

Uansett hvor du tilbringer Norgesferien din bør du ikke å glemme å dele ferieminnene dine. Ikke bare er det hyggelig å dele bilder med familie og venner, spesielt på sosiale medier som Instagram og Snapchat, men det er også god Norges-reklame at du deler bildene dine. For til neste år kommer forhåpentligvis de internasjonale turistene tilbake til Norge, og da trenger å se hvor vakkert landet vårt er – og hvor utrolig mye fint det er å oppleve.

Du kan dele alt fra naturbilder til bilder på restaurant, eller bilder av badeplasser eller konsertscener. Hva du deler, og hvor mye du deler, er selvsagt helt opp til deg – men du burde absolutt bruke anledningen til å vise frem hvor fantastisk Norge er.